2011-09-02 09:02:59• hírek • www.blikk.hu

Csalnak Németh Kristóf nevével!

Visszaélnek Németh Kristóf nevével! A Barátok közt Kertész Gézája soha életében nem regisztrált közösségi oldalakra, a napokban azonban megdöbbenve tapasztalta, hogy valaki az ő népszerűségét kihasználva próbál pénzt kicsalni emberekből.

A színész adataival ugyanis valaki létrehozott a Facebook-on egy profiloldalt, ahol az ál-Kristóf naponta posztolgat, beszélget a rajongókkal, megnevezi új szerelmét – egy Laura nevű hölgyet –, és kihasználva a közel ezer ismerőst, még „segítséget" is kér tőlük, olyan formában, hogy aki szereti, utaljon pénzt a telefonkártyájára.

A posztokból világosan kiderül, hogy az ál-Kristóf arra buzdítja rajongóit, szánjanak rá 1500 forintot, ha már ő cserébe annyi örömet ad nekik a Barátok közt által. Az ismerősöknek pedig nem is kell mást tenniük, mint a megadott összeggel feltöltenie az oldal tulajdonosának telefonkártyáját.

A csaló persze elővigyázatos, ugyanis az üzenőfalon nem teregeti ki konkrétan a kérését, csupán annak mondja el, pontosan mit szeretne, aki ír számára egy levelet. A kommentekből világossá válik, hogy jó páran meg is teszik számára ezt a szívességet, annak ellenére, hogy néhányukban felmerül, csalóval van dolguk.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: